Besplatan program za rezanje – ImgBurn

Besplatan program za rezanje – ImgBurn

ImgBurn je besplatan program za rezanje CD/DVD/HD-DVD/Blu-ray diskova. Sobzirom da je Nero postao previše glomazan, previše komplikovan i previše skup, sve veći broj korisnika se okreće besplatnim programima za rezanje diskova. ImgBurn je odlična zamena za Nero Burning ROM, a pritom je potpuno besplatan.

Pored sjajnog besplatnog programa za rezanje Ashampoo Burning Studio koji smo ranije predstavili, slobodno možemo reći da je ImgBurn još jedan besplatan program za rezanje koji se svojim kvalitetom izdvaja iz mora sličnih programa.

Program ima nekoliko modova rada, svaki za obavljanje različitih zadataka:

 • Read – čita disk i snima ga u image fajl,
 • Build – pravi image fajl od fajlova sa vašeg računara ili mreže (fajlove možete i direktno rezati na disk),
 • Write – reže image faj na disk,
 • Verify – obezbeđuje da narezani disk bude 100% čitljiv (možete uporediti narezani disk sa image fajlom, kako biste bili sigurni da su podaci ispravno narezani)
 • Discovery – koristi se u kombinaciji sa DVDInfoPro, možete da testirate kojim kvalitetom optički uređaj u vašem računaru reže diskove.

Ovaj mali program za rezanje ima sve što i skupi komercijalni programi ove namene. A ima i ono što konkurenciji manjka, a to je jednostavnost upotrebe i odličan korisnički interfejs. Sa lakoćom ćete se navići da koristite ImgBurn i jako brzo nećete moći bez njega. Zato probajte ovaj program, ima našu toplu preporuku.

Sistemska zahtevnost:

Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/NT/Windows 7/Windows 10 32-64 bit

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (23 ocena, prosečno: 4,48 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

5 Komentara

 • Kako da znam da li snima, reze, kad je zavrsio? Ne vidim…

 • hteo sam da narezem neke snimke sa youtuba… sto sam skino na dvd cd i stalno mi izbacio ovo DEVICE:[3:0:0]_NEC DVD_RW ND-350A (ATA) INTERAPRETATION CHECH CONDETION..

 • Da li ovim programom mogu narezati igricu, ali na dva DVD, tj. da podeli na dva dela, pa kad se instalira ta igrica, ubacim prvi DVD instalira, pa trazi drugi, pa ubacim drugi DVD?

 • Vidim da u ,,sistemskoj zahtevnosti,, nema Windows 7, da li podrzava?

  • Podržava Windows 7 32/64 bit. Hvala Vam što ste nam skrenuli pažnju, ispravili smo taj propust u tekstu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *