Fuelbetter – Pratite unos kalorija i fizičku aktivnost

Fuelbetter – Pratite unos kalorija i fizičku aktivnost

Većina nas krene da razmišlja o broju unetih kalorija i fizičkoj aktivnosti tek kada primetimo da nam odeća postaje tesna. Tada krenemo da brojimo zalogaje, da izbegavamo masnu i brzu hranu, a neki počnu i da vežbaju. Međutim, pratiti broj unetih kalorija i da li jedemo hranu koja zadovoljava sve naše potrebe može biti nezgodno, zato ćemo vam predstaviti alat koji će vam pomoći u ovome.

Fuelbetter je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će vam omogućiti da pratite unos kalorija, ako i svakodnevnu fizičku aktivnost.

Kako radi Fuelbetter?

Kada instalirate i pokrenete Fuelbetter prvo što treba da uradite je da napravite besplatan nalog. Posle ovoga, pre nego što uđete u aplikaciju, moraćete da popunite upitnik u koji ćete uneti svoju visinu, težinu, godine, koju vrstu hrane jedete i još popriličan broj podataka koji su neophodni za pravila rad aplikacije. Kada konačno uđete u aplikaciju ugledaćete lep, ali pomalo zastareo korisnički interfejs.

Fuelbetter kalorije

Fuelbetter radi tako što posle svakog obroka treba da unesete šta ste jeli i u kojoj količini, a ukoliko vežbate, moći ćete da unesete i koje vežbe radite, koliko često i koliko one traju. Naravno, bitno je da redovno i što tačnije unosite ove podatke da bi informacije koje vam daje aplikacija bili ispravni. Odlična opcija ovde je mogućnost da skenirate QR kod proizvoda i da na taj način uneste šta ste pojeli.

Fuelbetter prat čak 164 različita nutrijenta, a vama će ukazati na to gde preterujete, a gde je uočen nedostatak. Sve ovo je prikazano pomoću kružnog grafikona koji se sastoji od pet krugova, gde svaki krug predstavlja jedan segment režima na kom se nalazite. Što se vežbanja tiče, Fuelbetter će vam prikazati koliko kalorija trošite tokom vežbanja, a daće vam i savete koje vežbe treba da radite.

Na žalost, aplikacija ima jedan nedostatak. Kada dodajete hranu ili vežbe, moći ćete da dodate samo one koje se već nalaze u aplikaciji. Ovo može biti problem ukoliko jedete manje poznate brendove proizvoda ili radite vežbe koje odstupaju od onih koje se nalaze u aplikaciji.

Fuelbetter vezbe

Fuelbetter će vam pomoći da smršate i da se bolje osećate

Fuelbetter je odlična aplikacija, a posebno nam se sviđa to što nema veštačkih ograničenja kada su opcije u pitanju. Kritika koju smo dali može biti problem određenim korisnicima, ali za većinu ovo neće biti tako veliko ograničenje. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Fuelbetter dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo Fuelbetter verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *