SnoreGym – Prestanite da hrčete redovnim vežbanjem mišića usne duplje

SnoreGym – Prestanite da hrčete redovnim vežbanjem mišića usne duplje

SnoreGym je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će vam pokazati kako da radite vežbe koje će vam pomoći da prestanete da hrčete. U ovoj recenziji ćemo se fokusirati na verziju za Android, ali sve što ćemo reći važi i za iOS.

Kako radi SnoreGym?

Jedan od glavnih i najčešćih razloga zašto hrčemo su slabi mišići usne duplje. To znači da određene vežbe, koje se fokusiraju na jačanje mišića jezika, ždrela i obraza, mogu da pomognu da se hrkanje smanji ili potpuno zaustavi. SnoreGym će vam pokazati kako da radite ove vežbe.

Kada instalirate i pokrenete SnoreGym, ugledaćete jednostavan korisnički interfejs koji izgleda lepo, ali pomalo zastarelo. Aplikacija ne sadrži previše opcija, pa je snalaženje poprilično jednostavno.

SnoreGym meni

Glavna funkcija SnoreGym-a je da vam pokaže kako da radite vežbe za jačanje mišića usne duplje. Kroz vežbe vas vodi tekstualno uputstvo, kao i animacija koja će vam pokazati kako se vežba pravilno izvodi. Svaka vežba se radi određeni vremenski period, a aplikacija će vam ovo vreme odbrojavati.

Ono što nam se izuzetno svidelo je to što će za vreme trajanja vežbe animacija pokazivati tačno šta u kom trenutku treba da radite. To znači da je najlakši način da pravilno radite vežbu upravo da pratite ovu animaciju. Ovo vežbanje čini lakim i pomalo zabavnim.

Kako autori SnoreGym-a kažu, za postizanje rezultata potrebno je vežbati minimum dva puta dnevno po 5 minuta u periodu od osam nedelja. Zato je dobra vest da postoji i podsetnik u kome možete da podesite u koje vreme će vas aplikacija podsetiti da počnete sa vežbanjem.

SnoreGym sadrži i plaćenu verziju i za divno čudo, ovde se ne plaća mesečna pretplata, već kada jednom platite, zauvek ćete dobiti sve dodatne opcije, kojih i nema tako mnogo. Glavno što dobijate plaćanjem premijum verzije je opcija Daily Target koja će vam, pored mogućnosti da postavite dnevne ciljeve, što joj i ime kaže, dati uvid u razne statističke podatke.

SnoreGym podesavanja

Ukoliko imate problema sa hrkanjem, isprobajte SnoreGym

Iskreno, nismo imali osam nedelja da lično proverimo da li ove vežbe stvarno pomažu, ali iz komentara korisnika zaključujemo da ovo jeste slučaj. Ukoliko imate problema sa hrkanjem, predlažemo vam da isprobate ovu aplikaciju. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da SnoreGym dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo SnoreGym verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *