Kako zaustaviti Windows 10 da prikazuje Taskbar popup-ove

Kako zaustaviti Windows 10 da prikazuje Taskbar popup-ove

Windows 10 sve više i više liči na lošu besplatnu mobilnu igricu tako što ubacuje reklame gde god je to moguće. Još je gore to što te reklame često pokušava da maskira i predstavi ih kao nešto drugo.

Oglase koje prikazuje u taskbar-u (traci sa zadacima) Microsoft naziva „savetima, trikovima i predlozima“. Ovi “saveti” korisnike upućuju na korišćenje Edge browser-a sa porukom da produžuje vek trajanja baterije na laptop-ovima. Ovo je samo jedan od mnogih primera gde će vas Microsoft nagovarati da koristite njihove programe umesto mnogo bolje i kompletnije konkurentne programe.

Ako želite da u miru koristite svoje željene aplikacije, a da vam Microsoft ne prigovara, moraćete da onemogućite ove savete. To je veoma lako uraditi, a mi smo napravili video u kome vam pokazujemo kako da zaustavite Windows 10 da prikazuje Taskbar popup-ove.

Video transkript:

  1. Kliknite na Start pa na Settings
  2. Kliknite na System
  3. Kliknite na Notifications & actions
  4. Odštiklirajte Get tips, tricks, and suggestions as you use Windows

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *