Mobogenie

 Mobogenie

Mobogenie

Mobogenie je besplatan program za kontrolu i backup podataka sa Android uređaja (mobilnih telefona, tableta itd.) preko računara.

Program omogućava lako i brzo sinhronizovanje podataka između Android uređaja i računara.

Pomoću ovog programa, između ostalog, možete da upravljanje kontaktima, porukama i multimedijalnim sadržajima koji se smešteni na vašem mobilnom telefonu.

Uspostavljanje veze između Android mobilnih telefona i računara se može obaviti klasičnim putem, preko USB kabla, ili putem Wi-fi konekcije. Izborom bilo kog načina, da bi povezivanje bilo uspešno prethodno je potrebno instalirati aplikaciju Mobogenie Helper na mobilnom uređaju, koja se može pronaći na sledećoj web adresi: goo.gl/o2fu06.

Nakon uspešnog povezivanje, Mobogenie u okviru svog panela će vam prikazati podatke sa vašeg mobilnog telefona, raspoređene u kategorijama: My Contact, My message, My Apps, My Pucture, My Videos i My Books.

Iz programa je moguće čitati, brisati, prosleđivati i slati poruke, editovati kontakte, ubacivati im slike, bekapovati ih u određeni format. Što se tiče multimedijalnih sadržaja, moguće je ih importovati, eksportovati ili obrisati. Aplikacije koje se nalaze na mobilnom telefonu se iz panela ovog programa mogu deinstalirati, updejtovati i prebaciti na memorijsku karticu.

U okviru sekcije Toolkit možete da pogledate tehničke informacije o vašem uređaju, kao što su: verzija Androida, tip ugrađenog procesora, raspoloživi skladišni prostor, količina radne memorije, stanje baterije, IMEI, MAC i Serijski broj itd. Takođe, u okviru iste sekcije možete da izvršite i rutovanje vašeg mobilnog telefona.

Mobogenie poseduje i ogromnu bazu aplikacija, igara, muzike i slika koje se iz ovog programa veoma lako mogu prebaciti i instalirati na Android uređajima.

Mobogenie je jednostavan, lak za upotrebu i najbitnije besplatan program za sihronizovanje podataka između Android uređaja i računara. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *