Mobogenie

Mobogenie

Mobogenie

Mobogenie je besplatan program za kontrolu i backup podataka sa Android uređaja (mobilnih telefona, tableta itd.) preko računara.

Program omogućava lako i brzo sinhronizovanje podataka između Android uređaja i računara.

Pomoću ovog programa, između ostalog, možete da upravljanje kontaktima, porukama i multimedijalnim sadržajima koji se smešteni na vašem mobilnom telefonu.

Uspostavljanje veze između Android mobilnih telefona i računara se može obaviti klasičnim putem, preko USB kabla, ili putem Wi-fi konekcije. Izborom bilo kog načina, da bi povezivanje bilo uspešno prethodno je potrebno instalirati aplikaciju Mobogenie Helper na mobilnom uređaju, koja se može pronaći na sledećoj web adresi: goo.gl/o2fu06.

Nakon uspešnog povezivanje, Mobogenie u okviru svog panela će vam prikazati podatke sa vašeg mobilnog telefona, raspoređene u kategorijama: My Contact, My message, My Apps, My Pucture, My Videos i My Books.

Iz programa je moguće čitati, brisati, prosleđivati i slati poruke, editovati kontakte, ubacivati im slike, bekapovati ih u određeni format. Što se tiče multimedijalnih sadržaja, moguće je ih importovati, eksportovati ili obrisati. Aplikacije koje se nalaze na mobilnom telefonu se iz panela ovog programa mogu deinstalirati, updejtovati i prebaciti na memorijsku karticu.

U okviru sekcije Toolkit možete da pogledate tehničke informacije o vašem uređaju, kao što su: verzija Androida, tip ugrađenog procesora, raspoloživi skladišni prostor, količina radne memorije, stanje baterije, IMEI, MAC i Serijski broj itd. Takođe, u okviru iste sekcije možete da izvršite i rutovanje vašeg mobilnog telefona.

Mobogenie poseduje i ogromnu bazu aplikacija, igara, muzike i slika koje se iz ovog programa veoma lako mogu prebaciti i instalirati na Android uređajima.

Mobogenie je jednostavan, lak za upotrebu i najbitnije besplatan program za sihronizovanje podataka između Android uređaja i računara. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *