Sidekick – Poslovni internet pregledač

Sidekick – Poslovni internet pregledač

Na tržištu internet pregledača Google Chrome zauzima dominantno mesto. Daleko iza njega idu Safari, Firefox, Edge, Opera, pa onda svi ostali. Iz ovoga vidimo da se korisnici teško odlučuju da isprobaju ili promene internet pregledač na koji su navikli. U ovom tekstu, pokušaćemo da vas ubedimo da to učinite.

Sidekick je besplatan internet pregledač za Windows 7, 8, 10 i 11 namenjen onima koji rade na internetu.

Kako radi Sidekick?

Sidekick radi na Google-ovom Chromium engine-u što mu daje određene sličnosti sa Chrome-om. Meni sa podešavanjima je gotovo isti, kao i sekcija u kojoj se nalazi polje za URL adresu i linija sa bookmark-ovima. Takođe, plugin-ovi koji rade u Chrome-u, radiće i ovde, što je veliki plus. Možemo reći da je Sidekick, osim dodatka o kome ćemo detaljnije pisati, maltene isti kao Google Chrome, tako da je snalaženje izuzetno lako.

Sidekick internet pregledac

Dodatak koji Sidekick donosi i koji je usmeren na poslovno korišćenje je sidebar, koji se nalazi sa leve strane i predstavlja paletu alatki za brže i efikasnije korišćenje internet pregledača. Ovo je u suštini vrsta bookmark linije, sa tom razlikom da ćete ovde imati dodatne opcije kada su u pitanju servisi i aplikacije koje se ovde nalaze.

Sidekick podržava preko 230 internet servisa i aplikacija koje možete da dodate u sidebar, među kojima su Gmail, Google kalendar, Skype, WhatsApp, Upwork i mnogi drugi. Ukoliko se desi da neki koji vam je potreban nije na spisku, vrlo lako ćete ga dodati preko URL-a, koji će Sidekick zapamtiti i napraviti prečicu u sidebar-u.

Kada kliknete na neku prečicu, ona će se otvoriti u novom tabu, slično kao i običan bookmark. Međutim, desnim klikom na prečicu otvoriće se meni te aplikacije sa dodatnim opcijama. Takođe, na ikonici u sidebar-u će biti prikazano kada dobijete novi email ili poruku, a moći ćete i da podesite ponašanje aplikacije, na primer, da isključite notifikacije ili zvuk.

Sidekick sidebar

Sidekick sadrži i premijum (plaćenu) verziju koja donosi VPN, ugrađenu opciju za video pozive, mogućnost deljenja lozinki i drugo. Iskreno ni jedna od ovih opcija nije neophodna, a za većinu postoji i besplatni plugin, tako da ovo ne narušava ugodno korišćenje interent pregledača.

Sidekick je kopija Chrome-a sa odličnim dodatkom

Bez sidebar-a, Sidekick je maltene isti kao Chrome, što ne smatramo minusom, ali tada ne bi bilo potrebe da ga koristite. Pitanje je, da li je sidebar dovoljan razlog da pređete na Sidekick. Naš odgovor je potvrdan, pogotovo ako svakodnevno u poslu koristite internet pregledač. Korišćenje aplikacija iz sidebar-a je brzo i jednostavno, sve informacije su lako dostupne i nema potrebe da imate gomilu pokrenutih programa na računaru.

Platforma:
Windows 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *